top of page

 Tinnitus (øresus)-Utredning og behandling
Opplever du piping eller susing i ørene?

Er du plaget av øresus og tinnitus?

Helseboost.com har spesialisert seg på tinnitus utredning og behandling,

vi har et tverrfaglig team med erfarne sykepleiere og andre terapeuter, som alle har spisskompetanse og erfaring innenfor tinnitus.

                                                                          Priser tjenester:

Utredning: 900,- (Julekampanje; 0,-)

Behandlingspakke 10 behandlinger 4000,- (Julekampanje; 2500,-)

En enkeltstående time; 450,-.(Julekampanje; 200,-)

Hør Magne sin historie om hvordan mangeårig tinnitus nå er tidvis helt borte, etter regelmessige bruk av Bemer.
Trykk play på video nedenfor for Magne sin historie.
IMG_52701.jpg
Jeg begynte å bruke Bemer sommeren 2020.
Da hadde jeg litt forskjellige plager, blandt annet Tinnitus. Jeg brukte Bemer i ca 7-8 med, samt at jeg etterhvert begynte å bruke Bemer applikasjoner rundt hode, etter hvert ble jeg kvitt min tinnitus. Takk Frode at du viste meg Bemer. 
 

                                               Tinnitus Studie
Det er publisert en dobbeltblind studie om dette: Hungarian Magazine for Diseases of the Throat, Nose and Ear 56 (4) 2010. Resultatet av studien var at det ble oppnådd en klar forskjell mellom to grupper.

Gruppen som brukte BEMER hadde signifikant bedre resultater enn de i kontrollgruppen. Begge gruppene fikk samme medisin som ville øke blodsirkulasjonen, men av de som brukte fysisk vaskulær BEMER-behandling ble 22,2 % symptomfrie og 47,3 % hadde bedring, 30,5 % av gruppedeltakerne hadde ingen forandring. Tilsvarende tall i kontrollgruppen var 8,5 % som ble symptomfrie og 36,76 hadde bedring, og 53,8 % følte ingen endring.

Resultatet ble dermed en positiv, forbedret situasjon for ca. 70 % av BEMER-terapibrukerne!

 

En annen studie Ved Semmelweis Medical University Avdeling for øre- og halskirurgi fikk pasienter med kroniske hørselsproblemer, tinnitus og svimmelhet teste BEMER-terapi. Ingen annen behandling hadde tidligere kunnet hjelpe og man mistenkte at årsaken til symptomene kunne være sirkulasjonsproblemer. Det var 45 pasienter som testet BEMER, 3-5 ganger per uke. Behandlingen var generell så vel som spesifikk med lokal behandling bak øret, på siden av halsen og over halsen. VAS-skalaen ble brukt som instrument og fylt ut før og etter behandling for å måle effekten av behandlingen. Av pasientene som testet behandlingen, opplevde 65 % av disse en bedring med reduserte symptomer. Andre positive effekter ble også notert som bedre søvn, lindring av leddproblemer og økt bevegelighet.

(Notater fra "Congress on new knownledge in BEMER Therapy" Budapest 2016-04-23.)

 

Gjennom regelmessig bruk av BEMER-terapi støtter du kroppens blodsirkulasjon i hele kroppen. Du støtter også flyten i nakke, skuldre og hode. Det er enkelt, trygt og effektivt.

To 8-minutters økter per dag er tilstrekkelig.

bottom of page