top of page

Tonje (42) har levd med diabetes type 1 i 34 år. Se hva som skjedde etter at Helseboost hjalp henne.

Oppdatert: 17. nov. 2020Tonje (42) har levd med diabetes type 1 i 34 år, og det har satt sitt preg i livet hennes. Å leve med diabetes-1 er vanskelig til tider. Hva som helst kan skje og man vet aldri når man får en reaksjon. I tillegg til livets normale oppturer og nedturer som kan være stressende i seg selv, er man ekstra sårbar for stress med diabetes.


Hvis du føler deg stresset, frigjør kroppen din stresshormoner som kortisol og adrenalin. Dette burde gi deg et energiboost til en 'kjemp eller flykt' respons. Men hormonene gjør det faktisk vanskeligere for insulin å fungere skikkelig, kjent som insulinresistens. Siden energi ikke kan komme inn i cellene dine, øker blodsukkernivået. I lengre perioder med stress betyr det at jeg kan ha ganske høyt blodsukker selv om jeg ikke har spist mye.

Tonje forteller oss at i alle sine år med diabetes, til tross for at hun føler seg bra, kan hun plutselig få en "føling" helt uten forvarsel. Å hele tiden leve med dette, betyr tilstedeværelse av et konstant stress. "Det gjør meg både distrahert og fraværende noen ganger."


Stress fører til dårligere blodstrøm og nedsatt aktivitet i vår mikrosirkulasjon, og det påvirker også tarmen og dens funksjon. Dette betyr at næringsopptak i tarmen kveles og transport av næringsstoffer og oksygen til alle cellene våre lider av stress.

Fordøyelsen er ekstremt viktig. "Hvis du får den til å fungere bedre, er det lettere for oss med diabetes å kontrollere blodsukker og insulin i forhold til hva du spiser."


Tonje sin erfaring med Helseboost teamet sin hjelp: "Bare noen måneder etter at jeg startet BEMER terapi i mai 2019, la jeg merke til at jeg kunne takle lavere doser insulin. Behandlingen gir meg ekstra energi, jeg sover bedre og jeg slapper av lettere, og kan hindre komplikasjoner som sår og nerveskader. Behandlingen med Bemer øker mikrosirkulasjonen og det har hjulpet meg med fordøyelsen." Helseboost.com er forhandler av Bemer.


"Bare at jeg har hatt bedre søvn har positive konsekvenser. Stress som er en naturlig del av livet er ikke farlig når du kan klare det og ta deg tid til å bli uthvilt. BEMER-terapien holder mikrosirkulasjonen aktiv og gir et løft til mitokondriene mine. Dette vil skape bedre forutsetninger for energiproduksjon. Mitokondriene som er cellenes kraftverk blir "sløve" når du har hatt en sykdom så lenge jeg har hatt. Cellene mine får bedre tilførsel av næringsstoffer og oksygen med BEMER og skaper deretter forhold for cellenes mitokondrier for å produsere energi (ATP). Noe som i sin tur selvfølgelig påvirker hvordan jeg føler meg."


Tonje bruker Bemer 8 min morgen og kveld, "en enkel vane som det å pusse tennene mine morgen og kveld."


"Takk Helseboost.com, hverdagen er fylt av energi og livsglede. Jeg tåler diabetesrelatert stress mye bedre."

618 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page