top of page

Hvordan lærer du å leve med smerte? Bemer Matte!

Oppdatert: 10. mai

Den forferdelige sannheten er at smerte er en stor del av hverdagen for millioner av mennesker.
Hvordan lærer du å leve med smerte?


Jeg hadde privilegiet å snakke med Cathy, en smertepasient som har fått betydelig lindring med BEMER fysisk vaskulær terapi. Cathy var med i en kraftig bilulykke, og det var et under at hun berget livet sitt.


Medisiner og ulike terapier hjalp bare i kort tid.


Smerten har lettet, men en del gjenstår fortsatt. Etter noen måneder med daglig bruk av BEMER Matte, kan hun leve med smerten. Situasjonen er under bedre kontroll. Dag for dag forbedres mikrosirkulasjonen, og kroppens evne til å reparere det som kan repareres.


Det finnes forskjellige typer smerte. Smerten er alltid personlig. Enestående.


Problemer i mikrosirkulasjonen forårsaker oksygenmangel. Mangel på oksygen i cellene forårsaker smerte, såkalt iskemisk smerte. Stimulerende mikrosirkulasjon gir en behandlingsrespons på denne typen smerte fordi man har en direkte innvirkning på årsaken til problemet. Smerter forårsaket av mangel på oksygen finnes i muskler, nervevev, beinvev. Cellene i hele kroppen har konstant behov for oksygen.


Nerve i klem – helt forferdelig.


Hvordan kan forbedret blodsirkulasjon påvirke en strukturell lidelse eller et problem? Smerte er en stor belastning på kroppen. Metabolisme og blodsirkulasjon svekkes, betennelser oppstår. Forbedret mikrosirkulasjon har ingen effekt på den strukturelle årsaken, men det har innvirkning på smertene. Det vil si at det har en effekt på blodsirkulasjonen og metabolismen i vevet som er rundt problemområdet. På denne måten kan smerten lindres. Betennelser reduseres fordi oksygen og ernæring er bedre forsynt der de trengs og avfallsproduktene blir lettere fjernet i venøs strømning.


Behandlingsresponsen fra legemidler er lav.


For at medisiner skal ha innvirkning på ulike forhold, er det nødvendig med en velfungerende mikrosirkulasjon. Nesten alle mennesker som trenger medisiner har merkbart svekket mikrosirkulasjon. Å støtte kroppens naturlige funksjoner er en smart måte å bane vei for bedre helse. Sykdomsforebygging er også av stor betydning. I tillegg uten negative bivirkninger.

Smerte er et stort og unødvendig problem for altfor mange mennesker. Hvis forbedret blodsirkulasjon kan legge til situasjonen, er det rimelig å bruke BEMER Matte som støttebehandling.
BEMER®t er en form for behandling som forbedrer svekket blodsirkulasjon i de mindre blodårene. På denne måten bidrar det til å gjenopprette en tilstrekkelig tilførsel av oksygen og ernæring til vevscellene og hjelper også med fjerning av avfallsprodukter fra dem. Resultatet av dette er at vevet, som i muskler, bein, hud eller indre organer, er bedre i stand til å fungere, fornye og gjenopprette - samt produsere energi.GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!


Kontakt Helseboost.com ved å klikke på lenken nedenfor.


KLikk her for kontaktskjema

278 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page