top of page

Fredrik Bratseth. Bedret livskvalitet med Bemer Matte.

Oppdatert: 19. mai


Bemer Matte

«Jeg har slitt med en hofteskade i flere år. For halvannet år siden fikk jeg muligheten til å prøve Bemer behandlingen i en prøveperiode. Under denne prøveperioden følte jeg mindre smerte i hoften. Jeg håpet, men var usikker på om det var Bemer matten som hadde gitt effekt. Etter at prøveperioden var over, prøvde jeg å leve som vanlig uten behandling - da fikk jeg merkbart mye mer smerter i hofta igjen. Da bestemte jeg meg for å gå til innkjøp av Bemer, jeg ville prøve alt for å komme tilbake til vanlig livskvalitet. Hofteskaden minnet meg hver dag om at jeg ikke kunne være like aktiv som tidligere. Nå har jeg brukt Bemer matte hver dag i nesten ett år og har helt tydelig fått god effekt av behandlingen. Smertene jeg hadde mer eller mindre hver dag er så og si borte og jeg lever igjen et like aktivt liv som før skaden!»

Fredrik Bratseth


GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!


https://www.helseboost.com


125 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page