Fra skarpe smerter til smertefri på noen uker


Jeg er 76 år ung og har spilt golf hele livet. Jeg spiller golf flere ganger i uka, men min venstre hånd har plaget meg lenge. Jeg klarte ikke å finne smerten. Hvis jeg prøvde å løfte gjenstander i visse vinkler var det skarpe smerter i venstre hånd som fikk til meg til å stoppe det jeg holdt på med. Det gjorde vondt å svinge en golfklubb og noe som måtte endres.


En ettermiddag fikk jeg besøk av noen fra Helseboost.com. De brukte et sertifisert medisinsk utstyr som økte blodsirkulasjon på cellenivå. Etter noen behandlinger bestemte jeg meg for å investere i eget utstyr fra Helseboost.com. No behandler jeg meg selv 8 minutter morgen og kveld. Etter 4 uker med behandling er alle mine smerter borte og jeg svinger golfklubben som aldri før. Tusen takk Helseboost.com!

274 visninger0 kommentarer