top of page

Fra ryggsmerter til nesten ingen plager. Les Stefan sin erfaring.

Oppdatert: 14. mai 2022Min historie med bemer strekker seg så langt tilbake som 2 Juni 2018. Jeg ble ringt opp av en god venn som mente behandlings underlaget til bemer var noe for meg. Det han ikke var klar over var at jeg plagdes voldsomt med ryggen og med konstant store smerter. Har hatt en skade som har plaget med siden en markløft ulykke tilbake på 90tallet.Stråling, smerter nedover hele venstre side som til tider har gjort meg ute avstand til å verken gå på jobb eller å trene. Det hele toppet seg i Juni 2017 hvorav jeg løftet en gressklipper traktor opp på en bilhenger uten å bruke ramper. Det smalt grenseløst bak i ryggen og jeg seilet om i store smerter. Etter ca 2 måneder klarte jeg å gå til kiropraktor og starte opp med behandling. Hele den sommeren,høsten,vinteren og våren til jeg fikk bemer i hus brukte jeg mye sterke smertestillende medikamenter. Nå kan jeg trene som normalt og kroppen henter seg fort inn etter både skiturer og sykkelturer . Jeg har nesten ikke brukt smertestillende på over 1 år.

584 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page