top of page

Bemer Matte og fibromyalgi

Oppdatert: 10. maiSmerten var så alvorlig at du ikke bare kunne snakke om smerte.

Jeg kjente en forferdelig smerte rundt ryggraden. Smerten satt i hele kroppen min fra topp til tå. Å finne riktig diagnose tok tid, og det var ingen behandling som kunne hjelpe meg. Til slutt ble den multisyke Hanne hjulpet av BEMER behandling.

Den 62 år gamle damens medisinske journal er ganske lang. Etter å ha levd lenge med ulike symptomer, ble hemokromatose, en arvelig sykdom, endelig funnet. I tillegg ble fibromyalgi også konstatert, noe som forårsaker alvorlig smerte. Hemokromatose er en arvelig jernopptakssykdom som innebærer opptak av for store mengder jern gjennom tarmene til resten av kroppen. Denne forstyrrelsen forårsaker ulike symptomer som: leddsmerter, endringer i hudfarge, forstyrrelser i leverfunksjonen og, avhengig av organet, mange flere symptomer og sykdommer.


"Etter 4 måneders vanlig bruk la jeg merke til at smerten lettet og hevelsen i fingrene mine var borte. Smerten i føttene stoppet etter 1 år. Betennelsene var borte, sier Hanne med glede.


Kortisonsprøytene i knokene var også smertefulle.

Nå var det ikke behov for flere smertefulle sprøyter, og de antiinflammatoriske medisinene kunne også fjernes. Vridningen av fingrene stoppet. Smerten i anklene og smerten på innsiden av kneet forsvant.

Før var det alltid en brennende smerte i hofte og lyske ved sengetid, så det ble nesten umulig å sove.


Hverdagen er en fest. Jeg la merke til at jeg kunne vri opp en klut igjen, ta en melkeboks ut av kjøleskapet med en hånd og knytte skolissene mine!

Tidligere måtte jeg til og med støtte meg selv for å komme meg ut av stolen og i trapper måtte jeg trekke meg opp med begge hender.

Nå løper jeg opp trappen og favoritthobbyene mine svømming og dansing, kunne jeg gjenoppta. Livet smiler!"


Jeg kunne ikke jobbe lenger." I en alder av 53 år pensjonerte jeg meg fra jobben. Jeg likte arbeidet mitt i kundeservice, men smertene ble for store. Også muskulaturen ble svekket på grunn av hemokromatose.

– Jeg hadde for eksempel mye smerter i føttene. Det ble også vanskelig med daglige gjøremål hjemme på grunn av hendene mine, forteller Hanneli. I leddene var det betente områder som forårsaket smerte og smerter. Da en finger bare rørte ved noe, måtte jeg skrike av smerte."

Hanne lider også av hudpsoriasis. Imidlertid har hun ikke blitt plaget av psoriasisen fordi det ikke forårsaker smerter.


Livet tilbake etter fire måneder med fysisk vaskulær behandling.

Hanne har brukt BEMER-terapi i nesten 3 år. Etter anbefalingene fra sine slektninger kjøpte hun seg sin egen BEMER, da ingen annen behandling hjalp for de alvorlige smertene, og hun var plaget av konstant tretthet.
BEMER behandling er en form for behandling som forbedrer svekket blodsirkulasjon i de mindre blodårene. På denne måten bidrar det til å gjenopprette en tilstrekkelig tilførsel av oksygen og ernæring til vevscellene og hjelper også med fjerning av avfallsprodukter fra dem. Resultatet av dette er at vevet, som i muskler, bein, hud eller indre organer, er bedre i stand til å fungere, fornye og gjenopprette - samt produsere energi.


GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!


Kontakt Helseboost.com ved å klikke på lenken nedenfor.


KLikk her for kontaktskjema
233 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page