top of page

Et nytt liv uten migrene, takket være stabilt blodtrykk.


Frode har slitt med hodepine siden han var ung, men den mer alvorlige migrenen begynte tidlig på 1990-tallet. Han har til og med endt opp med drypp på sykehuset noen ganger, når tilstanden hans har vært veldig dårlig og ingenting annet har hjulpet. «På grunn av store mengder medisiner har magen og tarmene mine allerede vært under stort press, og etter at jeg har fått drypp tar det flere dager å få klarhet i hodet,» sier Frode. «Det var til med slik at én type migrene medisin begynte å forårsake migrene i stedet for å kurere den. Jeg måtte slutte å ta den en stund og ta et annet legemiddel i stedet.»

«En annen årsak til hodepinen var dårlig søvnkvalitet og høyt blodtrykk. Jeg våknet ofte om natten og klarte ikke å sovne igjen.  Blodtrykket mitt var altfor høyt, til tross for bruk av medikamenter. Mitt ønske var å forbedre søvnen og få et lavere blodtrykk, som igjen påvirket mine plager med hodepine. Som sykepleier student så jeg etter hvert mer sammenhengen mellom symptomene og jeg begynte å se etter andre behandlingsformer. Da kom jeg over et avansert medisinsk-teknisk apparat til bruk i hjemmet, som Helseboost.com markedsfører. Jeg kunne legge et behandlings underlag i sengen, og behandling tar kun 8 minutter morgen og kveld. Det jeg merket først var at søvnen ble bedre, og ifølge Fit-bit-klokken min var jeg ofte i dyp søvn over lengre tid enn målt tidligere. Blodtrykket mitt ble normalisert og etter 5 måneder har jeg kuttet ut blodtrykksmedisiner helt. Etter at søvn og blodtrykk ble normalt, ble symptomene på hodepine ikke lengre plagsomme.»
122 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page