top of page

Daniel hadde migrene 1 gang i uka, nå en gang i måneden !


Daniel har slitt med migrene i mange år og han forteller om hvordan sykdommen har begrenset ham i hverdagen, men takket være Helseboost.com har livskvaliteten blitt mye bedre. «Jeg har dager med hodepine, men etter behandling i 8 minutter morgen og 8 min kveld, er jeg nærmest symptomfri fra migrene. Tusen takk Helseboost.com!»

Min historie

Jeg har plages av migrene siden jeg var veldig ung og husker at jeg hadde hodepine ofte når jeg gledet meg til noe. Du kan praktisk talt garantere at enhver begivenhet eller spesiell anledning som jeg ser frem til, til og med en tur for å hente familie eller familie på besøk, vil føre til en viss grad av migrene.

Andre triggere var dårlig struktur på måltider, ustabilt søvnmønster og mye stress.

Fastlegen min foreskrev meg blodtrykksmedisin for noen år siden, noe som har hjulpet noe. Jeg må fortsatt legge meg og prøve å sove i et stille rom fordi selv den minste lyd eller litt lys er så vondt.

Å leve med migrene kan være så ødeleggende for min livskvalitet og likevel tror mange av mine venner at det ikke påvirker meg. Samboeren min er vant til det og er forståelsesfull, og var vant til å komme hjem for å finne meg i sengen.

Jeg jobber innen helse og har heldigvis funnet måter å takle migrene på. Den dagen jeg fikk kontakt med Helseboost.com ble livet snudd på hodet. Helseboost.com bruker et avansert medisinsk-tekniske apparat som hjelper min helse ved å øke sirkulasjonen på cellenivå. Det betyr at kroppen får mer oksygen, som er gunstig for meg. Jeg merket raskt virking etter jeg begynte å bruke apparatet helseboost.com markedsfører. Fra å ha symptomer på migrene hver uke til å ha det en gang i måneden. Nå må jeg selv gjøre en innsats fremover med bedre valg innen kosthold, trening og mental styrke. Når jeg har fått dette inn i en rutine kan jeg forbygge symptomer på migrenen.

236 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page