top of page

Dagrun fra Børsa forteller med sine egne ord. (Mer energi og bedre søvn)

Oppdatert: 6. okt. 2020

Jeg hadde gått med en betennelse i høyre arm over lengre tid, men allerede etter 2 dager på Behandlings matten var betennelsen borte… mine tanker var da: det kunne no ha gått over likevel da!! Veldig skeptisk!! Jeg fortsatte å bruke baseprogrammet 8 minutter morgen og kveld.

Jeg hadde ingen kroniske plager eller sykdommer, erklærte meg selv for frisk. Men det jeg oppdaga var at jeg hadde det vi kaller små hverdags plager.

Etter å ha født 5 barn så var heller ikke blærefunksjonen som den skulle være, men i dag kan jeg ut å jogge, jeg kan spille fotball og hoppe på trampoline. Akkurat som før!!

Tannpine har jeg også blitt kvitt, bruker Behandlingsmåten fra helseboost.com som smertestillende i stedet for tabletter. Wow!

En annen ting jeg har merka i det siste er at jeg kan ta på meg trusa uten å holde meg fast i badekarkanten, så balansen har blitt mye bedre :-)

Mye mere energi og bedre søvn er også plusser jeg må ta med.

Jeg vil fortsette å bruke Behandlings utstyret fra helseboost.com framover for å forebygge og holde immunforsvaret mitt fit for fight.

Livet er herlig dere!!

Dagrun fra Børsa


294 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page