top of page

Bemer matte og Diabetes sår.

Diabetes sår som ikke vil gro … Jon Arne forteller om sin far som han har behandlet med Bemer for et sår under foten som ikke ville gro. Hans far har hatt type 2 diabetes i 20 år... Bilde nr 1 er tatt i oktober. Bilde 2 er tatt 15 mai. Du kan tydelig se skjelettet på bilde nr 1.

Den eneste behandlingen det offentlige kunne tilby, var en amputasjon. Men vi valgte å prøve med Bemer, selv om kirurgen ikke trodde på oss, og sa .. Du vet det.... At om sånne greier hadde fungert... Ja, da hadde vi hatt det her på sykehuset! Han la til at han hadde tilgode å se at et så stygt sår som dette hadde grodd.

Jeg var på sykehuset 2 ganger pr dag i 4 mnd... Uten unntak. Han var på sykehuset pga et lårhalsbrudd han pådro seg i august i fjor. Han er nå hjemme igjen og min mor tatt over behandlingen. Vi har brukt program P2- på 16 min morra og kveld på B-body, og B-pad kjøres parallelt rett over foten.

Bilde 1

Bilde 2


GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!


https://www.helseboost.com.

41 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page