top of page

80 år gammel og har aldri følt seg bedre takket være Bemer matte.

Oppdatert: 10. mai


Reidun fra Verdal fylte 80 år i juni 2020. Det har ikke vært mulig å arrangere fest i løpet av koronatiden, men det er ikke noe Reidun bekymrer seg for. "Det er så bra, når du har det bra, selv om du er gammel," fastslår Reidun raskt. "Alder er bare et tall, og du har tid til å ha fester en annen gang."


Smerter, migrene og magesyke forårsaket av bruk av smertestillende medisiner siden ungdomsårene

Selv om Reidun er i god form nå, har ikke dette alltid vært tilfelle. Helt siden hun var i 20-årene har hun lidd av nakkesmerter og hatt migreneanfall som hun tok smertestillende medisiner for i flere tiår. Smertestillende forårsaket i sin tur alvorlig mageforstyrrelse og utviklet til slutt plagsom gastroøsofageal

reflukssykdom, GERD. Reidun prøvde først å behandle refluks med syrenøytraliserende midler, men til slutt ble det utført en kirurgisk prosedyre for å fjerne symptomene, og det hjalp noe.


Migreneanfallene fortsatte til tross for medisinering og magen ble verre og verre. Refluksen hadde heller ikke forsvunnet helt. Reidun husker at symptomene ble verre og derfor ble det gradvis vanskeligere å sove om natten allerede da hun var rundt 45 år.

Smertene og plagene førte til at hun ikke kunne bøye seg til gulvet for å leke med barnebarna. Smertene i korsryggen og nakken forsterket seg så mye at Reidun måtte gå til legen for undersøkelser i 2015. Først da mistenkte legen kardiologiske problemer, men røntgenbildene viste at det var snakk om alvorlig slitasje.


Som 70-åring fant hun hjelp av BEMER-terapi

For snart ti år siden, høsten 2010, ble Reidun tilfeldig kjent med BEMER behandling da hun traff en venninne fra Levanger. Venninnen hennes anbefalte at hun deltok på en BEMER-presentasjon i Levanger og prøv terapien der. Reidun og ektemannen Per deltok på BEMER-foredraget, og samme dag bestilte de sin egen BEMER.


Resultatene begynte å komme etter vanlig bruk

Da Reidun tok BEMER i bruk i januar 2011, begynte resultatene sakte men sikkert å vise seg. Etter åtte til ni ukers daglig bruk begynte nattesøvnen å bli betydelig bedre, og til våren opplevde hun mindre og mindre smerter og migreneanfall.

Reidun klarte dermed å redusere mengden smertestillende midler hun tok for å kurere mageinfluensaen. Reflukssymptomene avtok gradvis, og til slutt kunne en ond sirkel brytes og Reidun helse bedres.

“Virkningen av BEMER-terapi har vært mer enn gull verdt for meg! Plagene jeg led av tidligere, har jeg ikke lenger. I dag er jeg i utgangspunktet helt fri for medikamenter og har det bra, sier Reidun fornøyd.


Hvor mange kan si at helsen deres er bedre som 80-åring enn som 70-åring? Det går vanligvis den andre veien i denne alderen. "


I dag fryser hun ikke så mye og lider ikke av influensa

Reidun har vært veldig frossen hele livet. Venninnene har i mange år uttalt at: "Reidun, hun fryser i alle situasjoner". Etter badstuen hadde hun på seg varme klær etter bare en halvtime, og hun kunne ikke engang forestille seg å kjøpe seg en lys, tynn nattkjole til seg selv - tanken var forferdelig!

Men varmebalansen i Reidun kropp har nå gjennomgått en stor endring etter flere år med BEMER behandling. ”I dag fryser jeg ikke i det hele tatt lenger, selv om jeg har mindre varme klær på. De tynne nattkjolene som jeg kunne være livredd for før er nå i det minste i bruk fordi det ellers blir for varmt om natten, sier Reidun.

Hun har ikke hatt noen større influensa eller forkjølelse siden 2011, og det har heller ikke mannen hennes, som også bruker BEMER matte hver dag. Reidun har ikke mottatt noen årlig influensavaksinasjon.


Å bruke BEMER behandling betyr besparelser

Reiduns erfaring har vært at bruk av BEMER matte har betydd mange besparelser opp gjennom årene, til tross for den første investeringen. Reidun hevder at: “Jeg har klart å spare meg selv så mange legebesøk og så mange smertestillende midler som de siste ti årene. Bena mine har også vært i mye bedre stand, inkludert huden, så jeg har ikke trengt å gå til fotpleier heller, jeg har spart de pengene." Men av og til skjemmer jeg meg bort å går til forpleie, for det er jo så deilig.


Effekten av BEMER matte er basert på forbedret mikrosirkulasjon

BEMER® er et medisinsk utstyr som er klassifisert som vaskulær terapi som fysisk stimulerer og aktiverer redusert / forstyrret blodstrøm i små blodkar. Denne behandlingsformen støtter og gjenoppretter tilførsel av oksygen og næringsstoffer til vevsceller, samt fjerning av gjenværende produkter fra cellens metabolisme. Dette betyr at vev som hud, muskler, bein og indre organer får bedre sjanse til å fungere, regenerere og komme seg.

Den medisinske intervensjonen av terapien tar ikke sikte på å eliminere et bestemt symptom eller kurere en bestemt sykdom, men fungerer bredere ved å støtte mikrosirkulasjonen, noe som betyr at kroppen bedre kan reparere sine egne funksjoner. Kroppens naturlige funksjoner støttes og hjelper til å fungere mer optimalt som det naturlig har forutsetninger for.


Artikkelen er basert på intervjuobjektets egne erfaringer, som ikke kan generaliseres. Konsekvenser og fordeler av en bedre fungerende mikrosirkulasjon er individuelle og avhenger av kroppens situasjon.

Forskningen støtter Reiduns erfaringer. Ifølge forskning har BEMER matte positive effekter på både smerte og søvn.


Hjertelig takk til Reidun for intervjuet og fortsatt god helse i fremtiden!

Gratulerer så mye med 80-årsdagen!Kilder:

1. Bohn W., Hess L., Burger R. Effektene av "fysisk BEMER® vaskulær terapi", en metode for fysisk stimulering av vasomotion av precapillary mikrokar i tilfelle nedsatt mikrosirkulasjon, på søvn, smerte og livskvalitet av pasienter med forskjellige kliniske bilder på grunnlag av tre vitenskapelig validerte skalaer. J Komplement Integr Med. 2013; 10 (Suppl): S5-12.


GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!


https://www.helseboost.com
691 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page