top of page

VISJON

Vår visjon er at alle skal få oppleve fordelene en forbedret mikrosirkulasjon vil ha på deres hverdag. Vi skal medvirke til god helse, økt livskvalitet og fremme et sunt kundeforhold.

MÅL

Målet vårt er å sikre kundene trygg, effektiv og likeverdig oppfølging ved bruk av våre tjenester.

Anw_BODY_Lotta_Ralph_1026510_kl_ret01.jp

Har du noen helseutfordringer?

 

Sliter du med lite energi, søvnproblemer, hodepine, luftveisproblemer, stress, dårlig immunforsvar og/eller kroniske smerter? Kjenner du kanskje noen som lider av MS, revmatisme, fibromyalgi, ME, diabetes, stoffskifteproblemer, høyt blodtrykk, astma/kols, demens, øresus, beinskjørhet, migrene eller mage/tarm sykdommer?

 

Felles for disse sykdommene er at de kan knyttes til dårlig blodsirkulasjon i kroppens minste blodårer, kapillærene, slik at blant annet oksygen og næringsstoffer ikke kommer frem til kroppens celler, og cellenes avfallsstoffer ikke fraktes bort effektivt. Fordelene med å få økt sirkulasjonen på cellenivå i kroppen er noe vi ønsker at alle skal få kunnskap om. Dette gir kroppen de beste forutsetninger for å kunne reparere seg selv.

Nettside 3.jpg

Trener du mye og ønsker økt ytelse?

Tilstrekkelig tilførsel til vevscellene som er involvert i alle de nevnte prosessene er en grunnleggende forutsetning for menneskers helse. Det er også viktig for å forbedre sportslig ytelse. Hvis mikrosirkulasjonen, som er ansvarlig for utveksling av stoffer mellom cellene og blodet, blir redusert som et resultat av begrensede mikrovaskulære bevegelser, forhindrer dette at celler og vev får tilstrekkelig tilførsel av oksygen og næringsstoffer, og får kvittet seg med avfallsprodukter etter behov.

 

Vår behandling kan øke mikrobeholdernes utilstrekkelige bevegelser, og forbedre sportslige ytelser.

Terapi kan også forkorte restitusjonstiden takket være den positive effekten den har på mikrosirkulasjonen, som igjen gir lengre treningsenheter. Men terapien er ikke bare i stand til å forbedre sportslig ytelse, den kan også redusere risikoen for sportsskader, akselerere helbredelse og forkorte rehabilitering. Det spiller ingen rolle om det er ledende konkurransesport, høyytelsesidrett, amatørsport eller fritidsidrett - uansett om du har som mål å forbedre sportslig ytelse eller forbedre livskvaliteten din - har vår fysikalsk vaskulærterapi vist seg å forbedre ytelsen .

Hva kan HelseBoost.com hjelpe deg med?

cellenivå.png

En forbedret mikrosirkulasjon kan gi mange utslag i kroppen:
 

  • Bedre oksygenutnyttelse, næringsopptak, samt utskilling av avfallsstoffer.
     

  • Oksygenopptaket økes med inntil 30 % etter 30 dager med basebehandling.
     

  • Maskinen stimulerer en nedsatt pumpefunksjon (vasomosjon/vasobevegelse) i de små blodkarene, som følge av f.eks stress, helseutfordringer, naturlig aldring og livsstilssykdom. 

GRATIS PRØVETIMER!

Vi har så sterk tro på at forbedret mikrosirkulasjon kan gi deg økt livskvalitet at vi nå

tilbyr deg dine 2 første behandlinger GRATIS! Ta kontakt for å avtale tid i dag!

bottom of page