top of page

 Tinnitus  - Utredning og behandling

Opplever du piping eller susing i ørene?

Er du plaget av øresus og tinnitus?
 

Helseboost har et tverrfaglig team bestående av erfarne sykepleiere og andre terapeuter som alle har god spisskompetanse og erfaring innenfor øresus. Vi bistår med utredning og behandling av tinnitus med de nyeste teknologiene på markedet. Vårt mål er gjøre plagene dine så små som mulig, slik at du får økt livskvalitet og kan være den beste versjonen av deg selv i hverdagen

            

 

 

"Jeg begynte med behandlingen fra Helseboost sommeren 2020, etter lengre tids plager med tinnitus. Jeg brukte behandlingen Bemer i ca 7-8 måneder, og ble sakte men sikkert kvitt plagene. Takk Frode, for at du gjorde meg oppmerksom på denne fantastiske behandlingen!"

Magne

Hvordan fungerer Bemer-behandlingen?

En forbedret mikrosirkulasjon kan gi mange utslag i kroppen:
 

  • Bedre oksygenutnyttelse, næringsopptak, samt utskilling av avfallsstoffer.
     

  • Oksygenopptaket økes med inntil 30 % etter 30 dager med basebehandling.
     

  • Maskinen stimulerer en nedsatt pumpefunksjon (vasomosjon/vasobevegelse) i de små blodkarene, som følge av f.eks stress, helseutfordringer, naturlig aldring og livsstilssykdom. 

Ved bruk av Bemer i kun  2 × 8 minutter daglig, kan livskvaliteten din
økes betraktelig.  
Ønsker du å vite mer om hva Bemer er og hvordan det egentlig fungerer?
Les her

Tinnitus Studie med Bemer-behandling

Semmelweis Medical University

Ved en studie hos Semmelweis Medical University Avdeling for øre- og halskirurgi, fikk pasienter med kroniske hørselsproblemer, tinnitus og svimmelhet teste Bemer-terapi. Ingen annen behandling hadde tidligere kunnet hjelpe og man mistenkte at årsaken til symptomene kunne være sirkulasjonsproblemer. Det var 45 pasienter som testet Bemer, 3-5 ganger per uke. Behandlingen var generell så vel som spesifikk med lokal behandling bak øret, på siden av halsen og over halsen. VAS-skalaen ble brukt som instrument og fylt ut før og etter behandling for å måle effekten av behandlingen. Av pasientene som testet behandlingen, opplevde 65 % av disse en bedring med reduserte symptomer. Andre positive effekter ble også notert som bedre søvn, lindring av leddproblemer og økt bevegelighet. (Notater fra "Congress on new knownledge in Bemer Therapy" Budapest 2016-04-23.)

Hungarian Magazine for Diseases of throat, nose and ear

I 2010 ble det publisert studie om bruken av Bemer og tinnitus. Studien Hungarian Magazine for Diseases of the throat, nose and ear 56 (4) 2010, viste tydelig at forskjell mellom de som ikke brukte Bemer og de som gjorde så. Gruppen som brukte Bemer hadde signifikant bedre resultater enn de i kontrollgruppen. Begge gruppene fikk samme medisin som ville øke blodsirkulasjonen, men av de som brukte fysisk vaskulær BEMER-behandling ble 22,2 % symptomfrie og 47,3 % hadde bedring, 30,5 % av gruppedeltakerne hadde ingen forandring. Tilsvarende tall i kontrollgruppen var 8,5 % som ble symptomfrie og 36,76 hadde bedring, og 53,8 % følte ingen endring. Resultatet ble dermed en positiv, forbedret situasjon for ca. 70 % av Bemer-brukerne.

Gjennom regelmessig bruk av Bemer-terapi, støtter du kroppens blodsirkulasjon i hele kroppen. Du støtter også flyten i nakke, skuldre og hode. Det er enkelt, trygt og effektivt., og kun to 8-minutters økter per dag er tilstrekkelig.

Fungerer behandlingen på deg? Test selv - helt gratis!

𝗟𝘆𝘀𝘁 𝘁𝗶𝗹 å 𝘁𝗲𝘀𝘁𝗲 behandlingen 𝗵𝗷𝗲𝗺𝗺𝗲 𝗻𝗼𝗲𝗻 𝗱𝗮𝗴𝗲𝗿, eller komme innom vår klinikk sentralt i Trondheim? Vi er så sikker på at det funker for deg at du får de 2 første behandlinger GRATIS!

Ta kontakt for å avtale tid i dag!

bottom of page